Вже досить довгий час Бердянську колонію супроводжують жахливі чутки. Подейкують, що ув'язнені просто не витримують тортур і благають, щоб їх страждання закінчилися.

Після того, як у мережі було опубліковано фільм Владислава Сидоренка та Сергія Дідовського чуток стало в рази більше. Про це стало відомо завдяки фільму на сервісі YouTube "Бердянськ Зона-77".

"Було дуже страшно. Лякають собаками спочатку, потім залітають три конвої і починають нас викидати. Вели нас так, виходить, що носом асфальт чухав", - діляться колишні ув'язнені.

Зараз залишається потужний мотив для співробітників правоохоронних органів — з'ясувати, що ж відбувається за вхідними воротами Бердянської виправної колонії-77.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, мільярдер Майкл Блумберг використовував працю ув'язнених у передвиборній кампанії проти Трампа.

Як повідомляв Знай.uа військовий вдерся в будинок під Києвом і жорстоко розправився з жінкою: подробиці злочину.

Знай.uа писав, помстився за батька: у Києві неадекват зрешетив чоловіка і залишив помирати.