Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на п'ятницю, 27 грудня. Курс долара порівняно з показниками у четвер, 26 грудня, трохи виріс у ціні і становить 23,29 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 27 грудня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2329,2885 гривні;

- 100 євро – 2580,8517 гривень;

Таким чином, долар подорожчав на 4 копійки. При цьому євро також зріс на 4 копійки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

долар
долар

Нагадаємо, в НБУ розповіли, коли українцям чекати на введення в обіг монет в 5 і 10 гривень. Крім того в Національному Банку України показали, як виглядають нові монети.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міжнародний валютний фонд заявив, що в кінці 2019 року можна очікувати зміцнення гривні по відношенню до долара порівняно з показниками за минулий рік.

Також портал Знай.ua писав, що з початку цього року курс національної валюти по відношенню до американського долара виріс на 19%. Це дозволило гривні стати світовим лідером за темпами зміцнення.