Усюди запах мандаринів і ароматних ялин безпосередньо говорить нам про наближення самого очікуваного свята - Нового року 2020.

Період новорічних свят - це, період чарівництва, а відчуття казки потребують не тільки діти, а й дорослі. Люди метушаться в пошуках подарунків для своїх рідних і близьких. Особливий подарунок хочеться піднести тій жінці, яка дала нам життя - мамі. З огляду на, те що мова йде про свято нового року, то вечірку сюрприз не раціонально влаштовувати як допустимо на день народження. Тому потрібно шукати інші варіанти подарунків. У матеріалі ми розповімо про кращі ідеї подарунків для наших мам.

Маму так просто зробити щасливою, otvetclub
Маму так просто зробити щасливою, otvetclub

Забезпечте мамі комплексний догляд за собою

На жаль деякі жінки з роками починають економити на собі, зокрема купують найдешевшу, доступну, косметику, яка не відрізняється гарною якістю.

Максимально непомітно зробіть ревізію в маминій косметичці або ж безпосередньо дізнайтеся у неї, чого вона потребує. Зверніть увагу на крем для рук і обличчя, в холодний період часу шкіра потребує додаткового зволоження, так, що без крему або молочка точно не обійтися.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чим би зараз не займалася ваша мама їй безумовно приємно буде отримати похід на спа-процедури. Які вибрати залежить тільки від вашої фантазії, але і можливостей, адже комплексні послуги в б'юті-сфері не дешеві. Як варіант, можна побалувати маму релаксуючим масажем всього тіла або спини і стоп окремо, можна влаштувати парафінотерапію або медово-шоколадні обгортання після яких тіло вашої мами буквально буде дихати легкістю і м'якістю.

Залежно від віку мами при необхідності виберіть крем з ефектом підтяжки обличчя, різні маски для обличчя з вітамінними компонентами.

Для жінок з довгими стрижками можна подарувати плойку або праску для завивки локонів. Якщо ви зупинитеся на цьому подарунку, то його краще подарувати безпосередньо до Нового року, щоб у мами був час скористатися ним і за святковим столом сяяти і підкорювати присутніх.

Якщо ж ви не знаєте, що саме з косметики подарувати вашій мамі, то просто подаруйте їй сертифікат на похід в косметичний магазин. Але тоді вам краще піти з мамою і з нею вибрати подарунок, так як деякі особливо господарські жінки можуть просто витратити подарований сертифікат на придбання порошку для прання та йоржика для унітазу.

Зробіть мамі крем своїми руками або ж самі зваріть мило, спираючись на мамині смаки. Додайте в мило або крем кілька крапель ароматичного масла. Але перш, ніж створити такий продукт своїми руками, потрібно ретельно ознайомиться зі специфікою приготування і компонентами, що додаються, щоб ви не нашкодили шкірі і мамі в цілому. У домашніх умовах можна зробити цікаві варіанти мила за допомогою різних, навіть дитячих пісочних формочок. Головне підключити фантазію і не багато терпіння.

Можна зробити подаруночки у вигляді нового халата і рушників. Не всі жінки викидають свої рушники з появою на них плям, деякі до останнього намагаються зберегти їм життя застосовуючи різні хімічні засоби.

У список корисного подарунка по догляду за собою потрапила і масажна ванночка для ніг. Разовий похід до масажиста - це звичайно приємно, але при наявності такої ванночки мама може отримувати легкий масаж стоп в потрібний їй час.

Деякі подарунки треба дарувати заздалегіть, Leadinlife
Деякі подарунки треба дарувати заздалегіть, Leadinlife

Подарунки для дому та душі

Додому батькам завжди, щось потрібно, навіть якщо вони щоразу намагаються вас запевняти в тому, що у них все є. Перегляньте в яких умовах перебувають крупи і спеції. Якщо це вже старі баночки або ж ці компоненти просто зберігаються в магазинних пачках, то швидше вирушайте в магазин, щоб їх замінити. Можна вибрати як прозорі, скляні банки, так і розписні з візерунками, які додадуть родзинки маминій кухні. На додаток до цих банок можна додати набір соусів.

Подаруйте набір каструль, тарілок. Можна подарувати електропароварку, яка завжди буде радувати батьків смачними, а головне корисними стравами. За таким же принципом можна вибрати мультиварку з функцією приготування страв на пару. Наявність такої побутової техніки дозволить неабияк заощадити час на приготування бажаних страв.

Купіть в подарунок затишний домашній костюм. Це може бути як спальний комплект, так і просто костюм для домашнього користування. Вибираючи такий подарунок обов'язково зверніть увагу на те, з якої тканини зроблений продукт. Необхідно щоб це було з м'яких і натуральних матеріалів.

Подаруйте матусі незвичайний плед або ж постільну білизну. Такий подарунок з хороших матеріалів при правильному догляді прослужить не один рік, а нагадувати про вас і радувати батьків буде щодня.

Для берегині домашнього вогнища можна подарувати кухонний годинник. Так ваша мама завжди зможе стежити за тим, скільки часу залишилося до її улюбленого серіалу або ж скільки ще смажитися котлеткам.

Подаруйте мамі красиву білизну. Не важливо скільки їй років, жінка в будь-якому віці повинна залишатися жінкою: доглянутою, себелюбною і життєрадісною, новий комплект білизни явно додасть граціозності і настрою.

Модниці можна подарувати оригінальні колготки з малюнком, а також тепле плаття. Але ці подарунки також потрібно дарувати хоча б за день до свята, щоб мама могла вибрати чи буде вона зустрічати свято в новому вбранні або одягне, щось зі свого звичного гардероба.

Також можна подарувати скарбничку для грошей. Можна це прив'язати до символу року - білого щура і з цим зображенням подарувати скарбничку. Або ж зробити саморобні коробочки, на яких можна написати «З новим роком!» Або ж «На здійснення мрії». Ці маленькі коробочки можна оригінально прикрасити, покласти в них фінансовий подарунок і вручити мамі. Особливо актуальним буде такий подарунок якщо ваша мама дійсно збирає кошти на щось дороге, наприклад на відпочинок в іншій країні.

Для нормалізації і гармонізації сну можна подарувати світильник із зоряним небом, а також записати диск або флешку з релаксуючою музикою під яку приємно буде засинати або прокидатися.

Подарунок зроблений своїми руками - найкращий, koffkindom
Подарунок зроблений своїми руками - найкращий, koffkindom

Придивіться може вашій мамі потрібен диван або ліжко. Це дорогий подарунок, тому можна поговорити з друзями та іншими родичами і купити такий потрібний подарунок в спільно.

Хорошим подарунком стане чайний або кавовий набір. Звичайно, в рубрику незвичайні подарунки він явно не потрапляє, але якщо це подобатися, то чому б і ні. Кілька видів заварного чаю і крута чашка стануть хорошим призентом, до того ж це буде відносно недорогий подарунок. Але варто розуміти, що це буде подарунок не індивідуального споживання. Якщо ваші батьки, зокрема, мама любить приймати велику кількість гостей, то можна бути впевненим в тому, що ваш подарунок швидко закінчитися.

Якщо ви вмієте малювати, то можна намалювати мамин портрет або ж звернутися до професіоналів, які зроблять це і швидко, і якісно.

Від дочки або від хлопця мамі буде приємно отримати в подарунок загальне фото. Тому можна подарувати сертифікат на сімейну фотосесію або ж роздрукувати вже існуюче фото та помістити його в красиву рамку. Для цього навіть не знадобитися додаткового оформлення.

Все більшої популярності набирають солодкі букети, тому якщо в вашій родині є ласун, то такий подарунок припаде до душі. Тим більше, що на свята основний акцент роблять на салати і на холодець і не стільки уваги приділяють солодощам. Якщо ж руки ростуть з потрібного місця, то можна зробити такий подарунок самостійно, або ж звернутися за допомогою до професіоналів. Але враховуйте святковий ажіотаж, і домовляйтеся про подарунок заздалегідь.

На невеликих листочках паперу можна написати привітання і скласти їх в красиву коробку. Нехай це будуть короткі привітання, важливо щоб в них були написані найважливіші і щирі слова, які ви хочете їй сказати. Таке просте на перший погляд привітання подарує безліч емоцій, а можливо і спогадів в залежності від того, що ви там написали.

Якщо ж ви з вашою мамою з якоїсь причини в сварці, то проявіть мудрість і гнучкість, підіть і зладьте конфлікт. Якщо ви впевнені в тому, що просто в розмовній формі цього складно домогтися, то зробіть це в ігровій формі. Наприклад, можна купити невеликі гелієві кулі, на яких написати слово прости і разом з мамою запустити їх з балкона або просто на вулиці. Кулі легкі, швидко злетять вгору, важливо щоб цей момент ще супроводжувався щирими словами і побажаннями. Зробіть максимум зусиль, щоб всі образи і інші неприємності залишилися в 2019 році і тоді не тільки для мами, але і для вас буде хорошим подарунком зустрічати рік без образ, немов з чистого аркуша.

Кожна мама гідна найкращого, koffkindom
Кожна мама гідна найкращого, koffkindom

Подарунки для розвитку

Сучасні мами сучасні в усьому, тому багато хто намагається розбиратися не тільки в кулінарних тенденціях, але і ще і в технологічному процесі. Тому якщо вашій мамі таке до душі, то можна подарувати їй ноутбук, планшет або ж електронну книгу.

Якщо ж мама ще в цьому слабо розбирається, а у дітей то часу, то нервів не вистачає на навчання, то можна придбати навчальний диск, або ж відправити маму на курси.

Для спортивних дам або ж для тих, хто бажає поліпшити свою форму хорошим подарунком стане сертифікат на йогу або ж на відвідування спортивного залу.

Мамі рукодільниці можна подарувати набір для вишивки бісером, гладдю, хрестиком. Так, власне, всім чим завгодно, аби цим тільки зацікавиться ваша мама. Також можна подарувати потрібні нитки для вишивки, ідеальний комод в якому можна помістити все необхідне для рукоділля.

Для любительок поворухнути мізки можна придбати книги, які стануть хорошою компанією в зимовий, прохолодний вечір. Це може бути як література присвячена правильному харчуванню і схудненню, так і книги улюблених письменників, а також психологічні настанови про сімейне життя і взаєморозуміння партнерів.

Якщо ж мамі складно читати, то можна скласти добірку з її улюблених аудіокниг, які не гірше звичайних книг стануть хорошою компанією і розрядкою в побутових днях.