У суботу, 28 грудня, у столиці офіційно відкрили Шулявський міст. Рух автомобілів по шляхопроводу особисто запустив мер Києві Віталій Кличко, а також зробив він це в досить нестандартному для нього образі. Про це повідомляє Інформатор.

Так, столичний мер Кличко ефектно з'явився на Шулявському мосту в костюмі казкового героя, а саме Діда Мороза. Потім він сів на квадроцикл і першим, після будівельників, перевірив даний об'єкт.

Напевно, випробування, які відбулися днем раніше, закінчилися успішно. Після довгої паузи транспорт знову почав курсувати Шулявському мосту. Рух по шляхопроводу відкрили вже після обіду. На даний момент проїхати можна лише над проспектом Перемоги, оскільки будівництво розв'язок ще попереду. Віталій Кличко стверджує, що їх побудують вже до літа 2020 року.

Нагадаємо, що у святкові та вихідні дні комунальники продовжують ремонт Шулявського мосту, який закрили в березні 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, у зв'язку з ремонтними роботами, у столиці буде перекриттів Північний міст. А сталося це через шов, який вирвав з асфальту.

Також портал Знай.ua писав, що Шулявський міст сфотографували з висоти пташиного польоту, і його фото викликали неоднозначну реакцію киян.