Цими днями супермаркет мережі АТБ знову втрапив у гучний скандал. Так, цього разу покупець у магазині показала так зване падіння цін на огірки. Відповідний допис з'явився у Facebook-спільноті "Типичный Никополь". Як відзначається, жінка купувала огірки за новорічними знижками, але насправді вони подорожчали на 10 гривень.

"Початок святкових знижок в АТБ! Супер динаміка падіння курсу валют на прикладі цін на огірки. Огірок звичайний (колючий) з 34.49 грн/кг 10.12.19 до 44.85 грн/кг 20.12.19.. огірок тепличний (шабля) з 42.95 грн/кг 17.12.19 до 51.76 грн/кг 20.12.19 (чека немає - не купувала сьогодні). Вдалих нам "НОВОРІЧНИХ-АКЦІЙНИХ ЦІН", - написала вона, прикріпивши фото двох чеків з покупокю огірків.

АТБ, фото - kronkstroy
АТБ, фото - kronkstroy

Як свідчать фото, за десять днів огірок звичайний подорожчав на 10 гривень і становить майже 45 грн за кг, огірок тепличний аналогічно - подоррожчав на 10 гривень і становить майже 52 грн.

Нагадаємо, раніше в АТБ касир порвала українців на лахміття: "Не розмовляю з принципу, тихо ненавиджу".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", АТБ "найняв" в охоронці розлючених бабусь: гамселять по макітрі та стоять на стражі порядку

Також "Знай.ua" писав, що АТБ нагодував українців фантомною стравою: "Навіть тваринам давати це шкода", відео