В Лубнах в супермаркеті мережі АТБ сталась сутичка через бажання залишити сумку в камері зберігання, повідомляє паблік Facebook “Підслухано Лубни”.

Як повідомляється, місцева мешканка перш, ніж йти робити покупки в АТБ, вирішила залишити свою сумку в камері зберігання. Але спроба дістатись ящика у камері збергіання завершилась конфліктом з пенсіонерками, які закидали жінці, що вона, для того, щоб скористатись камерою зберігання, мала відстояти до неї чергу. В хід пішла навіть сумка, якою одна з бабусь вдарила авторку допису у пабліку.

АТБ, фото - kronkstroy
АТБ, фото - kronkstroy

Нагадуємо, що вчора в Дніпрі в одному з супермаркетів АТБ місцева мешканка купила пакет рису, який просто розчинився під час варки.

Як повідомляв Знай.uа таргани в минулому, в АТБ підготували новий "сюрприз" покупцям: "Вся таблиця Менделєєва!".

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що знижка залишить без грошей: супермаркет "обрадував" новою ціною, українці обімліли від нахабного обману.