Зима нарешті увірветься в Україну напередодні Нового року. Про це українцям сповістила відомий синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Наталія Діденко прогнозує, що понеділок 30 грудня буде в Україні нарешті із відчутним морозом. Найближчої ночі у західних областях України очікується -5-12 градусів, в Карпатах молже бути нижче, у більшості областей -1-6 градусів, на Півдні близько нуля.

За прогнозом синоптика, завтра вдень температура повітря становитиме 0-3 градуси морозу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Опади малоймовірні, бо антициклон Wiltrud витіснить тимчасово вологу з нашої території. Хіба вздовж північного кордону буде хмарно та невеликий сніг - Волинь, Рівненщина, Житомирщина, Київщина, Чернігівщина", - зазначає синоптик.

У Києві 30-го грудня очікується морозна, переважно суха, погода з нічною температурою повітря до -3-5 градусів, а вдень до -1-3 градусів. На дорогах ожеледиця!

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

31 грудня посилиться вітер, але вдень потепліє до +3 градусів.
У ніч на 1 січня посипатиме снігом, скоріше навіть мокрим снігом, бо температура повітря у Новорічну ніч коливатиметься близько нуля.

За прогнозом Наталії Діденко, якщо вам здавалося, що атмосфера не притримується своїх законів, то ось цей сніг та похолодання перед Новим роком показують, що треба нам хреститися, якщо здається.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Тож, українці цілком можуть сподіватись на казку у новорічну ніч. Навіть всесвіт буде тому сприяти.

Нагадаємо, стихія перетворить Вінницю в туманний Лондон: синоптики дали похмурий прогноз на 21 грудня.

Як повідомляв Знай.uа Харків перетвориться в місто мокрих парасольок: про що попередили синоптики 21 грудня.

Також потрал Знай.uа писав, тепла зима загостилась у Києві: чим здивує погода 21 грудня.