Наближається новорічна ніч 2020 року. Це час не лише для веселощів і смачної їжі, але і для підведення підсумків минулого року і хороша пора для складання планів на новий рік і десятиліття.

Однак, які знаки долі у вигляді прийме вкажуть нам шлях до майбутнього? - Відповіді нижче.

новый год: источник: from-ua.com

Новий рік 2020: чим особливий

новый год: источник: eg.ru

Як зустрінеш новий рік, так його і проведеш, - все знають знамениту приказку. Ця народна мудрість була доведена лише в наш час, адже психологи впевнені, що самопрограмування - працює. Новорічна ніч є часом, який дійсно може змінити ваше життя і запрограмувати на нові звершення.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зустріч Нового року: перевірені прикмети

новый год: источник: astro-magiya.ru

Пора зимових свят годиться не тільки для веселощів і спілкування з друзями і родичами, а й для езотеричних практик. Зокрема, в цю пору добре залишати в минулому сварки, борги і сварки.

Вірними прикметами напередодні Нового року можна назвати такі:

- розрахуйтеся з усіма боргами;

- помиритися з тими, з якими посварилися або розірвіть невдалі стосунки;

- будьте щедрими з членами сім'ї і друзів, щоб удача не обійшла вас стороною;

- приберіть будинки, щоб у вас в родині не було сварок і непорозумінь;

- викиньте мотлох з дому або віддайте непотрібне тим, хто її потребує.

Проводжаємо рік Свині і зустрічаємо рік Щура: прикмети на удачу

Новый год: источник: sm-news.ru

У десятилітті, що минає багато людей почали звертати увагу на прикмети, які пов'язані з тотемним символами. Так, згідно з китайським гороскопом 2020 рік є роком Пацюка, який представляє стихію металу. Щур благоволить цілеспрямованим, амбіційним і працьовитим людям.

Зустрічаючи 2020 рік потрібно прикрасити будинок металевими аксесуарами. Ви можете купити свічники або статуї з цього металу. Крім того, щоб привернути удачу в 2020 році, ви можете попросити у своїх друзів і близьких подарувати вам в будинок, щось металеве.

Однак, згідно з китайськими звичаями, купити річ до Нового року - це символ успіху і вірний спосіб привернути удачу на наступний рік.

До європейських прикметами варто віднести останню краплю шампанського, вилитий у келих. Крім того, розбити храстальную посуд в рік Щура також буде ознакою щастя і удачі.

Зустрічайте Новий рік в теплій компанії, адже так, ви забезпечите собі приємне спілкування і радість на весь 2020 рік.

Що дарувати на Новий рік: кращі ідеї

новый год: источник: manalfa.com

Правдиві і брехливі прикмети на Новий рік атакували Інтернет напередодні свята, однак ми спробуємо розібратися, що потрібно робити напередодні Нового року, щоб він був вдалим.

Експерти в сфері езотерики радять дарувати прикраси і предмети побуту, виконані в золотистому, срібному, білому, світло-сірому і чорному кольорах.

Ви можете презентувати родичу або друзям запонки, сережки, браслети та інші аксесуари. Щоб стати щасливим і успішним людиною в 2020 році використовуйте вишукану простоту, яка точно сподобається символу року - Сталевому Щуру.