Агентство фінансової інформації Bloomberg визначило наймолодших мільярдерів року, що закінчується, повідомляє “Українська правда”.

Як повідомляється, очолила рейтинг Кайлі Дженнер, 22-річна американка, яка є засновницею компанії з виробництва косметики Kylie Сosmetics. Згодом вона продала контрольний пакет акцій компанії за 600 мільйонів доларів.

Джефф Безос - глава Amazon
Джефф Безос - глава Amazon

Лідером за збільшенням статків за 2019 рік став француз Бернар Арно, третій у списку найбагатших людей світу за версією Bloomberg. За минулий рік Арно збільшив свої статки на 36.5 мільярдів доларів.

А найбагатшою людиною світу знов визнано власника платформи електронної комерції Amazon Джеффа Безоса. Його статки Bloomberg оцінює в 111 мільярдів доларів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо про те, що нещодавно була опублікована підбірка найцікавіших дописів у Twitter генерального директора Tesla та SpaceX Ілона Маска.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа розповідав про те, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.