Справжні українці не уявляють Новий рік без традиційного салату Олів'є. У багатьох сім'ях він є обов'язковою стравою на святковому столі.

Єдине, із готуванням новорічної страви треба трохи поморочитися. Адже всі інгредієнти потрібно нарізати кубиками, а це займає з годину часу для однієї людини.

Про це кореспондент "Дніпрової панорами" дізнався з повідомлення Ольги Волошиної з Чернігова. Вона опублікувала фотографії і здивування з приводу того, як зараз просто приготувати улюблений салат Олів'є.

Як видно із фото, банка із салатом схожа на витвір мистецтва. Всі овочі насипані шарами і виглядають не те що смачно, а дуже красиво.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Як виявилося, в Дніпрі такі салати можна купити і в Дніпрі в супермаркетах "Сільпо" в центрі, на Пастера і в LeSilpo на Катеринославському бульварі.

За словами покупців, у продажі різні салати. Останній штрих за господинею — потрібно лише заправити майонезом або яким-небудь іншим соусом.

Наприклад, банка Олів'є коштує від 99 до 199 гривень, в залежності від кількості.

Олів'є

Нагадаємо, що астрологи попереджають, що для деяких знаків Зодіаку січень стане досить напруженим і важким.

Як повідомляв Знай.uа, погода на завтра змусить повірити у новорічне диво: синоптик потішив українців прогнозом.

Також портал Знай.ua писав, що не можна дарувати своїм близьким на Новий рік 2020.