Астрологи попереджають, що для деяких знаків Зодіаку січень стане досить напруженим і важким.

Близнюки

Перший місяць нового року стане насиченим і сумбурним. Близнюки будуть просто розриватися між декількома справами одночасно. Астрологи радять не боятися змін, які прийдуть в 2020 році і, якщо сил зовсім не залишиться – взяти відпустку і трохи перепочити.

Гороскоп на січень 2020

Раки

Січень виявиться двояким і багатим на сумніви. У представників цього знака Зодіаку з'явиться невпевненість у собі, поведінка оточуючих буде викликати підозри і негативні емоції. Вже ближче до кінця січня ситуація трохи стабілізується. Ракам рекомендується керуватися здоровим глуздом, логікою і розумом.

Стрілець

У січні Стрільці здолають проблеми, які витіснять з голови всі інші думки. Негативні думки можуть бути про роботу, а також про труднощі в особистому плані. Їм рекомендують не зациклюватися на негативі, а більше часу витратити на спілкуванні з тими, хто розуміє.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гороскоп на січень 2020

Нагадаємо, що дизайнер Віра Он дала поради всім, хто готується до новорічного корпоративу.

Як повідомляв портал Знай.ua, у кожної людини існує ідеальний партнер, з яким вони будуть жити душа в душу.

Також портал Знай.ua писав, що не можна дарувати своїм близьким на Новий рік 2020.