З Донбасу прийшли сумні новини. Так, з'явилася інформація, що бойові втрати української армії в зоні Операції Об'єднаних сил на Донбасі в 2019 році склали мінімум 111 осіб.

Про це свідчать дані одного з українських видань.

Проте журналісти зазначають, що статистика може бути неповною. За останній місяць 2019 року Україна також втратила своїх захисників на Донбасі.

Дмитро Каплунов
Дмитро Каплунов

Дмитро Віталійович Каплунов народився 04.12.1980 року:

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Полковник (посмертно) СБУ, військовослужбовець спецпідрозділу Центру спеціальних операцій "Альфа". Попрощалися з Дмитром Каплунов 9 грудня у Центрі культури й мистецтв Служби безпеки України.

Денис Волочаєв
Денис Волочаєв

Денис Олександрович Волочаєв народився 23.12.1981 року:

Полковник (посмертно) СБУ, військовослужбовець спецпідрозділу Центру спеціальних операцій "Альфа". Військовий разом з Каплуновым загинув в результаті вибуху. Він отримав смертельні поранення і помер на місці.

Дмитро Темний
Дмитро Темний

Дмитро Вікторович Темний народився 07.02.1991 року:

Молодший сержант, командир відділення 72-ї окремої механізованої бригади. Загинув 7 грудня в районі міста Золоте-4 Луганської області від смертельних поранень, отриманих під час обстрілу українських позицій з автоматичних гранатометів.

Андрій Войтович
Андрій Войтович

Андрій Володимирович Войтович народився 27.03.1990 року:

Молодший сержант, заступник командира бойової машини – навідник-оператор 14-ї окремої механізованої бригади. Загинув 9 грудня ввечері в районі селища міського типу Новотошковское Луганської області в результаті осколкових поранень, отриманих під час підриву на невідомому вибуховий пристрій.

Нагадаємо, в кілька разів більше, ніж на Донбасі: стало відомо, що масово "викошує" жителів України.

Як повідомляв Знай.иа Україна змогла повернути тіло загиблого бійця "Альфи": країна прощається з героєм.

Знай.иа писав, на Донбасі підірвалися українські військові: зупинили диверсантів ціною власного життя.