В Україні через аномально теплу зиму, прокинулися квітневі квіти. Схоже, що природа сплутала пори року і під Новий рік принесла українцям не сніг, а квіти.

На Київщині розцвіли підсніжники, а в Запоріжжі - фіалки. Українці розміщають в мережі фото аномальних явищ.

Так, фото підсніжників на своїй сторінці в Facebook оприлюднила Тетяна Ростовська.

"З Новим роком, друзі! 12 місяців, мабуть, об'їлися мухоморів і точно забули, чия зараз черга, 1 січня, взагалі-то, а у мами на дачі у Вишгороді цвітуть проліски!" - написала вона.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А в Запоріжжі напередодні Нового року розпустилися фіалки.

Так, 26 грудня співробітники Дитячого ботанічного саду з подивом побачили, що серед листя в саду зацвіла гарна жовта фіалка.

"Поки українці чекають новорічного дива і справжньої зими, природа дарує квітучі сюрпризи. Перший місяць зими завершується, а ми знайшли фіалку серед листя в саду. Чудеса та й годі! Будемо сподіватися, що зима все ж прийде в Запоріжжя, і рослини більше не будуть плутати пори року, - відзначили співробітники ботсаду.

Та і це ще не все. В тому ж ботанічному саду незадовго до Нового року зацвіла калина. Та не проста, а Калина пахуча, привезена з Китаю.

Нагадаємо, перед Новим роком в Україні зацвіли ромашки

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові зацвіли яблуні та магнолії у розпал грудня

Також Знай.ua писав, у засніжених Карпатах зацвів символ України