На днях Державна податкова служба України випустила у світ нове своє "дітище", а точніше новий додаток, який значно спростить життя не тільки підприємцям, а й для більшості українців. Наразі програма працює у тестовому режимі, і всі охочі можуть приєднатися до тестування.

Як відзначається, додаток від української податкової служби, який має назву "пРРОосто", надасть користувачам можливість формувати, підписувати, відправляти і видавати чеки встановленого формату, відкривати і закривати зміни, переглядати дані, а також багато чого іншого.

Пенсіонери, фото 33 канал
Пенсіонери, фото 33 канал

Нині ж саму програму може спробувати і кожний українець, щоправда, для цього потрібно зареєструватися на сайті prrosto.kmu.gov.ua – зробити це можна до 9 січня.

"Додаток буде доступно для тестування на всіх смартфонах і планшетах з операційними системами Android і iOS. Після тестування і врахування побажань користувачів додаток буде вдосконалюватися для подальшого використання", - підсумовують в податковій.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, опалення подешевшає з грудня: українцям показали "підводні камені" у платіжках

Як повідомляв портал "Знай.ua", українців можуть залишити без пільг та субсидій: хто знаходиться в зоні ризику

Також "Знай.ua" писав про комунальні тарифи у 2020: як зміниться вартість світла, води та опалення в Україні