Економічний експерт Олексій Дорошенко розповів, якою буде вартість хліба у цьому році. Фахівець прогнозує її зростання на 7%. Такі висновки Дорошенко зробив з урахуванням рівня інфляції, яку прогнозує Національний банк України.

Експерт Олексій Дорошенко передбачає, до кінця цього року вартість хліба в Україні може зрости на 7%, водночас інфляція передбачається на рівні 5%.

Хліб, фото: 2plus2.ua
Хліб, фото: 2plus2.ua

"Якщо… інфляція цього року становитиме трохи більш як 5%, як взагалі планує Національний банк, то в принципі ми побачимо до кінця 2020 року зростання вартості хліба на 7%. Тобто більше, ніж інфляція, але водночас менше, ніж у 2019 році", - сказав Дорошенко. Олексій Дорошенко

Олексій Дорошенко зазначив, що хоча у 2020 році й очікується зростання вартості головного харчового продукту, проте воно буде нижчим ніж у 2019 році.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Хліб, ілюстративне фото
Хліб, ілюстративне фото

Нагадаємо, раніше закатали в асфальт: у Львові напередодні Нового року знищили гору апельсинів

Як повідомляв портал "Знай.ua", з 1 січня ціни на цигарки в Україні злетіли до небес: курці спускають останнє на пачки

Також "Знай.ua" писав, як швидко оговтатися після новорічних свят