Багато людей після новорічних свят терплять головний біль, діарею, безсоння і похмілля, не знаючи, як правильно відновитися.

Ексміністр ОЗ Уляна Супрун на своїй Facebook-сторінці порадила, як ці симптоми побороти.

Отже, у вас в новорічну ніч був алкоголь, жирне, солодке, шкідливе. Зараз, за відчуттями, вам як ніколи буде хотітися так званого очищення. Варто випити соку буряка, імбиру, яблук і моркви, додати мелений льон до каші і з'їсти капусту і часник з цибулею. Так ви зможете активувати детоксифікацію організму.

Якщо самопочуття набагато гірше, ви могли отруїтися. Симптоми отруєння: нудота, блювання, діарея, біль у животі та запаморочення. Потрібно запобігати зневодненню через діарею і негайно звернутися до лікаря. Пити вугілля або ферменти, тим більше горілку "для дезінфекції" не рекомендується.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Пам'ятайте, що активоване вугілля не запобігає отруєнню алкоголем, ціанідом або важкими металами.

Хронічний стрес і недосипання призводять до серцево-судинних хвороб, захворювання шлунково-кишкового тракту і швидкого старіння шкіри. У такому випадку вам варто змінити обстановку, поміняти роботу, припинити токсичні відносини, взяти ініціативу у свої руки і т. д.

"Соціальне похмілля" – це виражена втома і повне виснаження після інтенсивного спілкування. Вам потрібно знати себе, свої потреби у кількості соціальних контактів і вчасно усамітнитися. Допоможе також усамітнення і прогулянка на природі.

Річні піки запитів за словом “детокс” в Україні припадають на 6-12 січня, ще більше — на кінець січня. Після свят людям...

Geplaatst door Уляна Супрун op Donderdag 2 januari 2020

Нагадаємо, ідеї для корисного сніданку наповнять організм силою та енергією на цілий день.

Як повідомляв портал Знай.uа, є продукти, які зможуть нейтралізувати дію страв та алкоголю під час святкування.

Також портал Знай.uа писав, як прийти до тями після похмілля.