Після новорічних застіль багатьох чекає неприємний сюрприз у вигляді похмілля. Болісні та неприємні симптоми можуть зіпсувати ранок та стати на заваді безтурботному та якісному проведенню всього дня. Однак існують кілька варіантів детокс-обіду, які врятують ранок після веселого Нового року.

Дієтологи називають певні продукти, які допомагають вилікувати похмілля. Серед них: кокосова вода, грецький йогурт, овес, арахісова паста, суп, лосось, авокадо, яйця, помідори, смажений хліб.

Застілля, фото: kagarlyk.city
Застілля, фото: kagarlyk.city

У випадку, коли вже неможливо дивитися на їжу, рекомендується випити легкий смузі на кокосовій воді з бананом та шпинатом, щоб зволожити організм і відновити втрачені електроліти. Хорошою ідеєю є почати лікування похмілля зі смузі або соків. Також добре живлять організм молоко, фрукти і вода.

Для боротьби з похміллям можна приготувати собі один із наступних смузі:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Смузі, фото: kleo.ru
Смузі, фото: kleo.ru

  1. Малиново-мигдальний. Малина багата вітаміном С.
  2. Зелений. Зелені смузі мають відмінний смак і стимулюють імунну систему. Додайте авокадо з високим вмістом вітаміну С і вітаміну B6, що насичує енергією.
  3. Бананово-мигдальний. Простий у приготуванні і злегка солодкий коктейль багатий калієм, який втрачається під час зневоднення.
  4. Лаймово-імбирний на кокосовому молоці. Імбир допомагає при головному болю, оскільки він є природним протизапальним засобом і полегшує нудоту.
  5. На основі зеленого чаю. Подібно зеленому смузі, в коктейль додають шпинат і фрукти, але в якості основи вибирають зелений чай. Крім поживних речовин, які ви додаєте із зеленню і фруктами, зелений чай містить невелику кількість кофеїну, який м'яко підбадьорить вас.
  6. Чорничний з авокадо. Цей коктейль містить невелику кількість імбиру, який допомагає полегшити нудоту, а також авокадо і морквяний сік. Морква покращує імунітет, а вітамін А допомагає при детоксикації.

Похмілля, фото: narodna-pravda.ua
Похмілля, фото: narodna-pravda.ua

Підкріпитися після новорічної вечірки допоможуть, наприклад, мафіни з шпинатом, копченим лососем і яйцем, морквяно-картопляний суп з каррі чи омлет зі шпинатом та козячим сиром.

Нагадаємо, раніше важкохвора Заворотнюк знайшла сили привітати фанатів, сльози рікою: чим приголомшила "Моя прекрасна няня" на Новий рік

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська зважилася на відверте зізнання у новорічну ніч: цього не знає навіть президент

Також "Знай.ua" писав, що Порошенко відплатив Зеленському його ж монетою на Новий рік: відео