У новорічну ніч більшість українців прикипіли до екранів телевізорів, щоб послухати підсумки року і привітання від президента України. Натомісць телеканал Прямий, пов'язаний з Петром Порошенком, транслювали його новорічний виступ замість звернення президента України Володимира Зеленського і лише після нього - офіційне звернення глави держави.

Те ж саме було на "5-му каналі", який належить Порошенку. Звернення Петра Порошенка опублікували і на його офіційній сторінці Facebook.

Новорічне привітання Петра Порошенка

Щиро вітаю всіх українців з Новим роком. Миру всій країні, щастя і добробуту кожній родині! Хочу щоб у Новому році для кожного з нас синьо-жовтий прапор єдності був важливішим, ніж партійні кольори. Щоб попри внутрішні розбіжності ми зберігали солідарність перед зовнішніми викликами. Разом ми сильні. Хай збуваються найсміливіші мрії. Все буде гаразд!

Geplaatst door Петро Порошенко op Dinsdag 31 december 2019

На передньому плані відео з Порошенком особливо добре було видно новоявленого нардепа Володимира В'ятровича - колишнього главу Інституту нацпам'яті. Сотні усміхнених українців із бенгальськими вогниками і бокалом шампанського в руках підтримували колишнього лідера.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Екс-президент одразу зробив собі комплімент і заявив, що заклав великий "запас міцності змін", який не так-то просто похитнути. І попередив, що "нас не зламати", тому що "мільйони людей демонструють свою громадянську позицію".

Порошенко повторив свій стару передвиборчу тезу про те, що захищає "і мову, і віру, і армію від атак п'ятої колони".

Нагадаємо, мюзикл з відомими персонами: яке новорічне привітання Зеленського покажуть на українських телеканалах.

Як повідомляв портал Знай.ua, блогер Ігор Лесев підвів несподівані політичні підсумки 2019 року.

Також портал Знай.ua писав, що Україна і Росія підписали всі угоди для продовження транзиту газу через Україну в ЄС з 1 січня забезпечений.