Глава української держави Володимир Зеленський записав своє дебютне новорічне привітання на посаді президента. Також на Банковій довго думали про те, які "фішечки" слід додати у святкове привітання Зеленського. Про це повідомляє журналіст Роман Кравець на своєму Telegram-каналі.

Володимир Зеленський

Також, крім президента, українців привітають відомі персони нашої країни. Один з варіантів, який розглядали в Офісі президента – це привітання у формі мюзиклу. Однак у Зеленського воліли привітання в класичному стилі.

"Привітання буде більш або менш класичним. У відеозвернення ще запросять відомих людей – спортсменів, культурних діячів, політиків, які приєднаються до привітань президента", - написав журналіст.

Новорічне привітання президента України громадяни країни зможуть побачити в 23.55. Також транслювати будуть практично всі українські телеканали.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський і представники Уряду зустрілися з представниками паливних трейдерів.

Як повідомляв портал Знай.ua, блогер Ігор Лесев підвів несподівані політичні підсумки 2019 року.

Також портал Знай.ua писав, що Україна і Росія підписали всі угоди для продовження транзиту газу через Україну в ЄС з 1 січня забезпечений.