На сторінці Анастасії Заворотнюк в Instagram з'явилося новорічне привітання від акторки та її сім'ї. У повідомленні онкохвора зірка серіалу "Моя прекрасна няня" передає вітання своїм шанувальникам і всім тим, хто молився за її здоров'я.

"Настає Новий рік, і сьогодні від Анастасії і всієї сім'ї ми хочемо побажати вам добра, здоров'я і добробуту! Нехай наступний рік стане щасливим, нехай він виконає ваші найголовніші бажання! Всім вам Настя передає величезний привіт і дякує за підтримку, за ваші молитви і те душевне тепло, яке ви даруєте. Всього найкращого вам і вашим близьким! Велике спасибі всім!"

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Повідомлялося, що попри прохання рідних Заворотнюк відпустити її на зимові свята додому, медики все-таки залишили акторку на цей період у медзакладі. Раніше на сторінці "Моєї прекрасної няні" з'явилася новорічна фотографія знаменитості у колі рідних та близьких, зроблена за часів коли Анастасія була здоровою. У кадрі також дід Мороз.

Фанати Заворотнюк зраділи таким новорічним подарункам та бажають своїй улюблениці швидкого одужання. "Настя здоров'я вам! Ми віримо, що в 2020 ви будете радувати нас своїми спектаклями і кіно! Ми любимо вас! З новим роком!", - пишуть від фото.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Повідомлення Анастасії Заворотнюк, скріншот: Instagram
Повідомлення Анастасії Заворотнюк, скріншот: Instagram

Коментарі, скріншот: Instagram / Анастасія Заворотнюк
Коментарі, скріншот: Instagram / Анастасія Заворотнюк

Анастасія заворотнюк, фото: instagram.com/zavorotnyuk.anastasiya_fan
Анастасія заворотнюк, фото: instagram.com/zavorotnyuk.anastasiya_fan

Нагадаємо, раніше Гоген Солнцев вліз в історію з онкохворою Анастасією Заворотнюк: "Продажні медпрацівники"

Як повідомляв портал "Знай.ua", онкохвору Заворотнюк помітили із Дідом Морозом: "Нехай станеться диво"

Також "Знай.ua" писав, що помічницю Заворотнюк розлютили питанням про гроші для "Моєї прекрасної няні": жорстка відповідь