Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк продовжує лікування від онкологічного захворювання в одній з приватних клінік в Підмосков'ї. У зв'язку з тим, що акторка проведе Новий рік у лікарні, фанати вирішили її підбадьорити.
Повідомляється, що хоча й рідні Заворотнюк просили лікарів відпустити актрису на Новий рік додому, медики залишили артистку в клініці навіть на новорічні свята. Щоб підтримати "Мою прекрасну няню" фанати опублікували в мережі новорічний знімок Анастасії, на якому вона здорова і щаслива.
Анастасія Заворотнюк, фото: Dialog
Анастасія Заворотнюк, фото: Dialog
На опублікованій в Instagram фотографії Анастасія Заворотнюк знаходиться у компанії друзів та Діда Мороза. На знімку поряд з акторкою стоїть її чоловік Петро Чернишов та близькі люди. Шанувальники підписали фото лаконічно: "Нехай чудо станеться".
Під публікацією коментатори залишають теплі слова для Анастасії Заворотнюк, бажаючи їй швидкого одужання, та висловлюють підтримку її рідним.

Анастасія заворотнюк, фото: instagram.com/zavorotnyuk.anastasiya_fan
Анастасія заворотнюк, фото: instagram.com/zavorotnyuk.anastasiya_fan

Нагадаємо, раніше Гоген Солнцев вліз в історію з онкохворою Анастасією Заворотнюк: "Продажні медпрацівники"

Як повідомляв портал "Знай.ua", від Коломойського до Maruv: кого найбільше гуглили українці у 2019 році

Також "Знай.ua" писав, що Кравець заткнула за пояс Джамалу з Поляковою: варто боятися

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще