Засновниця Жіночого кварталу" і учасниця "Вечірнього кварталу" порадувала шанувальників новиною, що стала однією з найуспішніших жінок України, як повідомляє Politeka.

Олена Кравець потрапила в ТОП-100 за версією журналу «Новий час», зайнявши 89 місце, таким чином потрапивши в категорію "Шоу -бізнес". Разом з Кравець туди потрапили і такі зірки, як співачка Maruv (Анна Корсун) (96 місце), телеведуча Леся Нікітюк (93 місце), журналіст і телеведуча Катя Осадча (90 місце), співачка Оля Полякова (86 місце), співачка Джамала (85 місце). У минулому році Кравець посіла 91 місце в даному рейтиге, але редактори уточнюють, що цей список не є рейтингом і порядкові номери не рівнозначні ступеня впливовості або успішності женщин.

Очолює рейтинг в категорії "Політика" Оксана Продан, член комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики

Олена Кравець

Олена Кравець народилася 1 січня у Кривому Розі. За фахом вона фінансист-економіст, але в 1998 прийшла в "95 Квартал", так як у студентські роки щосили виступала в університетському КВНі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Олена Кравець

Актриса відома також в ролі дизайнера, так як під час вагітності, в 2016 році вона створила свою лінію одягу "OneSize by Lena Kravets".

В одному з інтерв'ю визнає, що заради "Кварталу 95" їй довелося розлучитися з дочкою і вона досі не розуміє, навіщо прийняла таке рішення.

Нагадаємо, що Олена Кравець показала самого головного чоловіка.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що Кравець розповіла, як заробляла до "Кварталу" в бунтівні 90-ті.

Також, Знай.ua писав, що актриса вразила шанувальників фотографією без макіяжу.