Нещодавно у програмі "Світське життя" з Катериною Осадчою актриса і єдина жінка в студії "Квартал 95" Олена Кравець розповіла, ким починала в рідному місті в 90-тих.

"Мій перший досвід був в McDonald’s, єдиному ресторані, який відкрився тоді в Кривому Розі. По тим часам зарплата там була непогана. Я торгувала сендвічами, так. Я працювала два дні, тому що відразу пішла на позицію менеджера. Але іноді, коли починався «раж», є такий термін, тоді виходили все, менеджери також. Тому мені це знайомо і не бачу нічого в цьому поганого", - поділилася Кравець.

Улюблениця мільйонів зізналася, що отримує трохи більше середньої зарплати в Україні. Однак цих грошей вистачає не завжди: "Скажімо так, мені достатньо для щастя, але хочеться більше".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

З’ясувалося, що Зеленський цінує її, як актрису, але не як автора. Жарти керівництво Кравець не оплачує. Незважаючи на це, шоувумен продовжує творити.

"Я пишу в стіл. Ніхто цього не читає", - зізналася актриса.

Раніше йшлося, що комік Володимир Зеленський, який зіграв роль вчителя, а потім несподівано став президентом, в даний момент і справді намітив глави держави, і судячи з соцопитувань – у нього є всі шанси. Відтак у історії України саме Зеленському належить сама креативна президентська кампанія.

Нагадаємо, Олена Кравець розповіла про зарплати в Квартал 95: хочеться більше. Під час розмови Олена Кравець не захотіла називати конкретні цифри. Тим більше, що її розмір гонорару постійно змінюється. Актриса поділилася, що зарплата "кварталівців" залежить від кількості концертів команди. Чим більше гумористи виступають на сцені, тим більше отримують грошей.

Як повідомляв Знай.uа, Ванга звернулася до Зеленського з того світу: ти зміниш Україну.

Також портал Знай.uа писав, команда Зеленського б'є тривогу: катастрофа неминуча.