Деякі зірки використовують так багато макіяжу і всіляких коригуючих засобів, що без гриму їх просто не впізнати, а фотографії без мейк-апу приховують і нікому не покажуть навіть під дулом пістолета. Абсолютно нічого соромитися головній красуні і зірці "Квартал 95" Олені Кравець, адже навіть з "голим обличчям" або при мінімумі косметики Олена виглядає просто чарівно. Так, нещодавно артистка поділилася з фанатами фото з подарунком синові. На знімку з Барселони Олена продемонструвала шанувальникам дитячу футболку футбольного клубу «Барселона». При цьому артистка уточнила, що має намір подарувати її своєму синові Івану.

«Форма є. Справа за малим. Малий — Ivan Kravets. А раптом?», – вона підписала фото.

Шанувальники щиро схвалили вибір гумористи. А заразом відзначили, що без макіяжу Олена виглядає просто чудово: «Ну яка ж ти красуня, Лена!», «Вау, які ви красиві», «Кравець – просто супер», «Буде круто! Удачі» тощо

Нагадаємо, раніше ми писали, що колега Кравець і кандидат у президенти України Володимир Зеленський вляпався у гучний скандал: вже не смішно.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Відомий український гуморист Володимир Зеленський, який побореться за головний політичний пост країни, не має стати президентом.

Такої думки дотримуються представники української інтелігенції. Колегія інтелігентів закликала українців з великою відповідальністю поставитися до виборів, які пройдуть в березні 2019 року.

Так, 27 представників інтелігенції написали відкритий лист-звернення до українців під назвою "Слуга олігарха як загроза Україні", в якому стверджують, що Зеленський є "проектом" бізнесмена Ігоря Коломойського. Про це пише РБК-Україна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комік Володимир Зеленський, який зіграв роль вчителя, а потім несподівано став президентом, в даний момент і справді намітив глави держави, і судячи з соцопитувань – у нього є всі шанси. В історії України саме Зеленському належить сама креативна президентська кампанія.

Нагадаємо, Олена Кравець розповіла про зарплати в Квартал 95: хочеться більше.

Як повідомляв Знай.uа, Ванга звернулася до Зеленського з того світу: ти зміниш Україну.

Знай.uа писав, команда Зеленського б'є тривогу: катастрофа неминуча.