Відомий український гуморист Володимир Зеленський, який побореться за головний політичний пост країни, не повинен стати президентом.

Такої думки дотримуються представники української інтелігенції. Колегія інтелігентів закликала українців з великою відповідальністю поставитися до виборів, які пройдуть в березні 2019 року.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Так, 27 представників інтелігенції написали відкритий лист-звернення до українців під назвою "Слуга олігарха як загроза Україні", в якому стверджують, що Зеленський є "проектом" бізнесмена Ігоря Коломойського. Про це пише РБК-Україна.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Популярний артист Володимир Зеленський, якого багато хто помилково асоціюють з вигаданим героєм серіалу "Слуга народу" Голобородько, всерйоз претендує на найвищий пост Української держави. Що ж, це його право. А право людей – знати, хто ховається за цією театральною маскою", - йдеться у зверненні.

"Не секрет, що кандидат у президенти Зеленський – це проект одіозного олігарха Ігоря Коломойського, який розікрав мільярди доларів ПриватБанку. І тільки держава врятувала вкладників від втрат коштів, провівши націоналізацію і взявши на себе фінансові зобов'язання штучно збанкрутілої банківської установи", - додають вони.

Інтелігенти вважають, що "кандидат у президенти Володимир Зеленський – це зовсім не смішно!".

"Тому що не може бути смішним те, що несе трагедію для України. Зеленський всім своїм способом життя, офшорами, інформаційним та бізнес-ресурсом залежить від Коломойського, його телеканалів, юристів, режисерів та політтехнологів", - переконані підписанти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комік Володимир Зеленський, який зіграв роль вчителя, а потім несподівано став президентом, в даний момент і справді намітив у глави держави, і судячи з соцопитувань – у нього є всі шанси. В історії України саме Зеленському належить найкреативніша президентська кампанія.

Нагадаємо, Олена Кравець розповіла про зарплати в Квартал 95: хочеться більше.

Як повідомляв Знай.uа Ванга звернулася до Зеленському з того світу: ти зміниш України.

Знай.uа писав, команда Зеленського б'є тривогу: катастрофа неминуча.

Дивіться відео по темі: