Помічниця онкохворої Анастасії Заворотнюк Марина Попова жорстко відповіла на чутки щодо блокування рахунків чоловіка акторки Петра Чернишова, повідомляє портал “360”.

Згідно з чутками, податкова інспекція заблокувала рахунки Чернишова через нібито “підозрілі операції”, які могли бути пов’язані з тим, що небайдужі громадяни робили перерахування пожертв на лікування Заворотнюк.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

“З чого ви взяли, що люди нам перераховували гроші? Де ви взяли таку інформацію? Маячню коментувати не буду”, - жорстко відповіла Попова на питання щодо цих чуток.

Нагадуємо, що в матері Анастасії Заворотнюк накопичились борги за комунальні послуги на суму, еквівалентну майже 19 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, таємний коханець Заворотнюк під носом у Путіна презентував "Слугу народу" Зеленського Росії: фото.

Також Знай. ua писав, що на онкобольную Заворотнюк відкрили полювання.