Анастасія Заворотнюк лікується від раку головного мозку в одній з приватних клінік Москви. Повідомляється, що акторка знаходиться в дуже важкому стані і на лікування витрачається багато коштів.

Нещодавно стало відомо, що Заворотнюк довелось продати нерухомість в Криму через недавній скандал із боргами після прогорання в бізнесі. Про це повідомляє видання Politeka.

Анастасія Заворотнюк

Раніше знаменитість потрапила в гучний скандал: через великі борги після прогорання в бізнесі їй довелось покинути Крим, де у неї була нерухомість.

Тоді Заворотнюк терміново продала свої квартири на півострові. Актриса переїхала до Ялти ще в 2006 році. Таке рішення зірка серіалу "Моя прекрасна няня" прийняла через те, що місцеве повітря підходило для її сина від Майкла, який страждав від астми.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Анастасія Заворотнюк з чоловіком

В її власності були дві вілли в селищі Відрадне загальною площею 200 квадратних метрів. Вони розташовані на чорноморському узбережжі. Окрім цього Заворотнюк вкладалася в бізнес-проект з будівництва льодового катка Ялта Ice, але він не приніс хорошого результату – акторка навіть влізла в серйозні борги.

Спроба розрахуватися з боргами за рахунок виручених коштів від продажу кримської нерухомості теж не була вдалою. На актрису був поданий позов про визнання недійсною угоди купівлі-продажу та приватизації землі колишнього санаторію, яку вона придбала разом із з віллами.

Анастасія Заворотнюк

Колишній співробітник ялтинської адміністрації повідомив, що тоді борги актриси взяв на себе місцевий депутат, який займався лобіюванням проекту по катку.

Питанням про нерухомість і землю зайнялася ялтинська прокуратура, справа дивом не закінчилася кримінальною справою.

Анастасія Заворотнюк з сім'єю

Нещодавно стало відомо, що Заворотнюк прийшла до тями, і зайнялася вивченням важливих документів. В клініці припускають, що ймовірно рідні акторки поспішили залагодити паперові формальності. Раніше повідомлялося, що Анастасія Заворотнюк володіє майном на 500 мільйонів рублів.

Нагадаємо, раніше Анастасію Заворотнюк оберігає від непрошених гостей не звичайна охорона

Як повідомляв портал "Знай.ua", друг хворої на рак Заворотнюк розкрив те, що приховали від всіх

Також "Знай.ua" писав, що Анастасія Заворотнюк призналася, що бере участь в декількох цікавих проектах