Колишній таємний коханець російської акторки, яка зараз бореться зі смертельним захворюванням, Анастасії Заворотнюк Сергій Жигунов на території Російської Федерації піарив серіал "Слуга народу".

Про це стало відомо завдяки відповідній публікації на сторінці в Instagram фестивалю телевізійних фільмів "Утро родины", президентом якого є Сергій Жигунов, пише портал "Політека".

Пост Сергія Жигунова, Instagram
Пост Сергія Жигунова, Instagram

За інформацією журналістів, масштабний фестиваль проходить на Далекому Сході в Росії. Популярний український серіал "Слуга народу", в якому головну роль зіграв президент України Володимир Зеленський, на заході представив режисер Олексій Кирющенко.

Серіал "Слуга народу", 24 канал
Серіал "Слуга народу", 24 канал

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Радий, що цього року Олексій Кирющенко приїхав до нас на Фестиваль "Утро родины", президентом якого я є. Льоша був членом журі, і під час фестивалю ми влаштували показ "Слуги народу" в міському парку Южно-Сахалінська. З дозволу президента України, зрозуміло...", - написав колишній коханець Анастасії Заворотнюк у своєму Instagram.

"Він може зробити таку хохму, що всі помруть від сміху", - додав Жигунов в соцмережі.

"Поспішайте на теренах Сахаліну. Побачити президента України! Цю акцію щосили розрекламовано - 19:00, Парк Гагаріна! Сьогодні чекаємо всіх на показ "Слуга народу". Картину представляє режисер і автор сценарію Олексій Кирющенко!" - повідомив акаунт фестивалю фільмів.

Варто зазначити, що Олексій Кирющенко був режисером серіалу "Моя прекрасна няня", завдяки якому в один день відомою прокинулася акторка Анастасія Заворотнюк.

Нагадаємо, на онкохвору Заворотнюк відкрили полювання: хто не дає спокою "Моїй прекрасній няні".

Як повідомляв Знай.uа Заворотнюк помітили в церкві: "Найкрасивішій дівчинці".

Знай.uа писав, Заворотнюк помітили в церкві після серйозної операції: "Вітаю!".