Цей рік був інформаційно насиченим для українців, адже в країні відбулося багато непересічних подій, серед яких вибори президента і парламенту, скандал з "Євробаченням" і, наприклад, весілля Потапа і Насті Каменських. ТСН показала інфографіку за популярністю гугл-запитів, з якої видно, кого саме "гуглили" українці.

Так, найбільше в цьому році українці шукали в мережі інформацію по запиту "Володимир Зеленський", і це не дивно, адже в артист став президентом країни. Серед політиків також шукали Петра Порошенка та Ігоря Смешка, а ще олігарха Ігоря Коломойського. Увага українців також була прикута до онкохвороби російської актриси Анастасії Заворотнюк, а несподіванкою став рак в української телеведучої Алли Мазур, про що вона повідомила зовсім недавно. Якщо говорити про знаменитостей, то тут було безліч запитів по MARUV, Біллі Айліш і Потапу. Крім того, після виходу серіалу "Чорнобиль", українці почали цікавитися особистістю Валерія Легасова.

Інфографіка, ТСН
Інфографіка, ТСН

Нагадаємо, ми писали про рейтинг міст з найбільшою свободою і можливостями.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Вінницю визнано найкомфортнішим містом України

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що українці назвали свої головні цінності, Зеленському варто запам'ятати.