Про те, що Володимир Зеленський буде незвичайним президентом для українського політикуму, було зрозуміло відразу після того, як він взяв участь у виборчих перегонах. Команда майбутнього Гаранта використовує нові підходи, молодіжні «фішки» і взагалі демонструють більш сучасне бачення ситуації в цілому.

А то, що такий підхід більше до душі виборцеві вже підтвердили результати виборів. Взагалі за квітень Володимир Зеленський, напевно, був найпопулярнішим українцем у світі, кількість запитів в «гугл» по його імені і прізвищу зашкалює. Наприклад, якщо подивитися на весь світ, то, звичайно, найбільше за квітень ним цікавилися в Україні, потім майже з однаковою кількістю країни колишнього СРСР. Цікавий був Зеленський і Ізраїлю, який розмістився на 11 місці, Сполучені Штати на 27-му та замикала тридцятки Франція.

У самій же Україні, на першому місці в тренді Зеленський, звичайно, був у рідній Дніпропетровській області. Цікаво, що і Донецька область увійшла в п'ятірку, яка цікавилася майбутнім президентом. Київська область та Київ на 12-му і 15-му місцях відповідно, а найменше був цікавий Зеленський в Івано-Франківській області, там про нього майже не згадали в квітні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також хочеться відзначити з найбільш частих запитів, які з'являлися в «углі» - це зріст Володимира Зеленського та його національність.

Порошенко в Севастополі

Не могли ми не перевірити популярність і п'ятого президента України Петра Порошенка, щоб порівняти його з наступником. В світі їм за цей період цікавилися в тих же самих регіонах. Але ось в Україні нас чекав сюрприз.

За минулий квітень найбільше про Петра Порошенка згадували в Севастополі, в два рази рідше цікавилися їм в решті регіонів України.

Зацікавившись цим, ми вирішили дізнатися, чим же був викликаний такий інтерес серед кримчан до Порошенка. Судячи з графіком, який надав «гугл», піки популярності Петра Олексійовича випали на 12 квітня (після того як він раптово прийшов на шоу телеканалу 1 + 1), 19 квітня - в день дебатів і, звичайно, в саму дату виборів 21 квітня. Судячи з усього, жителів Севастополя дуже цікавило майбутнє Порошенка.

Зеленський VS Порошенко

Також через тренди «гугла» можна порівняти популярність п'ятого і шостого президентів України. Як би Порошенко не називав себе дипломатом, і що всюди в світі йому довіряють, статистика показує, що інтерес, у всякому разі, в минулому місяці більше викликав Зеленський.

І, звичайно, цікаво було б наочно побачити, що ж являють собою ці «легендарні» 25%, які вважають себе елітою і інтелігенцією. Судячи, знову-таки по «гугл» тренду - немає там і близько 25%, а інтелігенція різко вся виїхала до Івано-Франківської області.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у вівторок, 30 квітня, новообраний президент України Володимир Зеленський провів зустріч з предстоятелем Православної церкви митрополитом Київським і всієї України Єпіфанієм, зустрівся з почесним патріархом Київським і всієї Русі-України Філаретом, а також митрополитом Української Православної Церкви Онуфрієм.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.