Команда беззаперечного лідера президентських виборів Володимира Зеленського готується до його інавгурації.

Володимир Зеленський

Про це розповів сценарист серіалу "Слуга народу" Юрій Костюк в інтерв’ю "Українській правді".

На запитання журналіста про те, коли відбудеться інавгурація, сценарист не зміг відповісти однозначно.

"Поки що не знаємо. Мені здається, що ЦВК має призначати дату інавгурації (насправді Верховна Рада – ред.). А як готуємося – думаємо про "фішечки". Зрозуміло, що є офіційна процедура, яку ми поважаємо", - відзначив Костюк.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Юрій Костюк

Окрім того він додав, що команда Зеленського думає над тим, чи можна вивести депутатів із Верховної Ради в інше місце на інавгурацію, але для цього треба змінювати регламент.

"Тобто є історичні процедури, які ми повинні поважати і виконувати. А потім – ми ще щось придумаємо. Ми в процесі обговорення, не хочу розкривати всі секрети. Я думаю, що такої інавгурації ще не було. Можу сказати, що щось буде цікаво", - резюмував Костюк.

Нагадаємо, сценарист серіалу "Слуга народу" Юрій Костюк, у якому головну роль виконав Володимир Зеленський, описав буремний шлях втілення екранної проекції в українські реалії, у яких шоумен із тріумфальним результатом здобув перемогу на президентських виборах.

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Про це повідомляє Українська правда.

На запитання журналістів про те, коли насправді у Зеленського визріло рішення балотуватися у президенти, Костюк розкрив несподівані факти.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у вівторок, 30 квітня, новообраний президент України Володимир Зеленський провів зустріч з предстоятелем Православної церкви митрополитом Київським і всієї України Єпіфанієм, зустрівся з почесним патріархом Київським і всієї Русі-України Філаретом, а також митрополитом Української Православної Церкви Онуфрієм.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.