Дружина новообраного президента України Володимира Зеленського - Олена - розповіла про те, що може бути в будівлі Адміністрації президента України в разі, якщо Зеленський-гарант перенесе Адміністрацію, як і обіцяв, за місто. Про це Олена розповіла в інтерв'ю західному виданню The Daily Beast.

"Ми не хочемо заходити всередину (Адміністрації президента, ред.), місце заражене темним негативним минулим. Ми були б раді зробити з цього будинку сучасний музей або передати його в який-небудь університет", - розповіла перша леді.

Нагадаємо, ще 21 квітня, в день голосування в другому турі, як тільки стали відомі перші підсумки екзитполів, Володимир Зеленський заявив, що не хоче заїжджати в президентський кабінет на Банкову. І має намір перенести адміністрацію президента в інше місце, а заодно і зменшити її явно роздутий штат.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, прямі переговори між новим президентом України Володимиром Зеленським і президентом РФ Володимиром Путіним навряд чи можливі в найближчий час.

"Неможливо почати з нуля. Не думаю, що найближчим часом будуть прямі двосторонні переговори (з Володимиром Путіним – ред.). Володимир (Зеленський - ред.) не готовий до реверансу перед агресором, але готовий вести переговори з Росією в присутності міжнародних лідерів", – наголосила майбутня перша леді.

Нагадаємо, раніше ми писали, що дружина нового українського президента Володимира Зеленського. Олена зізналася, чому їх сім'ї в 2014 році довелося скористатися послугами охоронців. Сталося це після жарти "Кварталу 95" над головою Чеченської республіки Рамзаном Кадировим.

"Ми досі не знаємо, чи була загроза реальною, або наші правоохоронні органи намагалися налякати нас історіями про те, що чеченські злочинці приїжджають в Київ, щоб переслідувати нас".

Також ми писали, що обраний Президент України Володимир Зеленський може похвалитися не тільки своїми численними досягненнями, але і прекрасними батьками. Адже у поганих батьків не може бути такий чудовий син. Не міг не відзначити це і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував пост-вдячність батькам Володимира.

Раніше Знай.uа повідомляв, дружина зірки студії "Квартал 95" Євгена Кошового похвалилася відвертими фото з бурхливої вечірки.