У грудні 2019 року українці продали більше готівкової валюти, аніж купили. Населення країни продало валюти на 1668,6 млн доларів (в еквіваленті) і купило на 1487,1 млн доларів.

Про це йдеться у даних Національного банку України.

Таким чином у грудні знову спостерігався чистий продаж валюти населенням, який склав 181,5 млн доларів.

Дані НБУ, офіційний сайт
Дані НБУ, офіційний сайт

За даними НБУ, українці продали за 2019 рік валюти на 14943,4 млн доларів і купили на 14766,6 млн доларів. Чистий продаж склав 176,8 млн доларів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Дані НБУ, офіційний сайт
Дані НБУ, офіційний сайт

Зазначимо, що курс долара в Україні на початку січня може змінитися. Експерти схиляються до думки, що ситуація із курсом долара проясниться після закінчення свят, коли повноцінно запрацює фінансовий ринок. Однак, швидше за все, в січні курс долара триматиметься на рівні близько 24 грн.

Курс валют, фото Знай.ua
Курс валют, фото Знай.ua

Нагадаємо, у Києві чоловік і дівчина з Казахстану так і не доїхали до аеропорту.

Як повідомляв Знай.ua, суд вперше виправдав українця за вирощування канабісу: чоловік з інвалідністю захистив свої права, деталі резонансної справи.

Також Знай.ua писав, що Львів перетворився на смітник після Нового року: огидні наслідки бурхливої вечірки показали всій Україні.