Столичний активіст Олександр Аронець оригінально пожартував над новорічним привітанням президента Володимира Зеленського, де той стверджував, що нібито не важливо, як називається та, чи інша вулиця.

На сервісі електронних петицій Київської міської ради Аронець створив петицію, у якій запропонував перейменувати ряд об’єктів столиці. Зокрема, змінити назву вулиці Пушкінської на Асфальтовану, станцію метро Площа Льва Толстого — на Освітлену, вулицю Московську — на Неважливу.

Ідея перейменувати вулицю Пушкінську на Асфальтовану вам, бачу, сподобалась. Тому, за вашими проханнями, створив...

Geplaatst door Олександр Аронець op Donderdag 2 januari 2020

“Не має різниці, тому такі назви топонімів мають нас об'єднати”, написав Аронець в кінці своєї петиції. Наразі вона зібрала 613 підписів з 10 тисячЮ, які має зібрати за три місяці для того, щоб попасти на розгляд до Київради.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Нагадуємо, що на початку грудня минулого року апеляційний суд поставив крапку у справі щодо столичних проспектів Бандери та Шухевича, яка тягнулась майже три роки.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві незабаром з'явиться нова вулиця. Таке рішення було прийнято на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики.

Також портал Знай.ua писав, у Голосіївському районі Києва з'явилася вулиця, перейменована на честь українського літературознавця, перекладачки, публицистки, автора праць з теорії літератури та історії фемінізму Соломії Павличко.