Останні зміни в податковому законодавстві Франції можуть призвести до того, що збільшиться кількість вживаних автівок з цієї країни, які завозитимуть до України, повідомляє портал “Автотема”.

Як повідомляється, з цього року у Франції білш, ніж у півтора рази збільшився податок на автомобілі, що не відповідають сучасним екологічним нормам. Раніше їх власники сплачували 12.5 тисяч євро на рік, а з 2020 року ця сума зросла до 20 тисяч євро на рік. Нові зміни стосуються автівок з викидом вуглекислого газу понад 212 грам на кілометр. Зокрема — потужні спорткари та кроссовери. Отримані від цього кроку кошти уряд Франції планує відправити на стимуляцію виробництва електрокарів.

Евробляхи
Евробляхи
epravda.com.ua

А із старими автівками через новий податок багато французів може попрощатись. Тому цілком ймовірно, що ці авто невдовзі продовжать своє життя на дорогах України.

Нагадуємо, що в цьому році в Україні запровадять нові дорожні та номерні знаки, які стосуються електричних автомобілів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, "євробляхерів" розділять на дві категорії.

Також портал Знай.uа писав, що "євробляхерам" дали останній шанс, але пощастило не всім.