Скандально відомий екснардеп Михайло Добкін вирішив в мережі похвалитися новою покупкою. Колишній парламентарій виклав знімки ордена "Перемога", який зняли з Монумента слави у Львові. Відомо, що даний артефакт Добкін набув на пункті прийому металобрухту.

Про це стало відомо завдяки знімкам Михайла Добкіна у мережі Instagram.

Публікація Михайла Добкіна, Instagram
Публікація Михайла Добкіна, Instagram

Відомо, що на кадрах також відображено момент, коли даний орден демонтували. Так, за словами Добкіна, орден важить більше 700 кг. Відомо, що він був знайдений на одній з львівських фірм.

"Ним торгували, як ломом кольорового металу. Ми викупили його у вандалів. Майже за півмільйона гривень. Тепер він у Харкові і чекає того часу, коли ми повернемо його на колишнє місце. Разом з адекватними львів'янами повернемо. Але, думаю, це буде не скоро", – написав Добкін.

В коментарях знайшлося чимало тих, хто подякував Добкіна за таке "небайдужість до історичної пам'яті", однак були і ті, хто не поділяв подібний захват:

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Коментарі під публікацією Добкіна, Instagram
Коментарі під публікацією Добкіна, Instagram

Коментарі під публікацією Добкіна, Instagram
Коментарі під публікацією Добкіна, Instagram

Нагадаємо, дочка скандального Добкіна показала рідкісний кадр з мамою, мало хто її бачив: "моя Муся".

Як повідомляв Знай.uа донька скандального Добкіна показала на весь Instagram, як любить татка: "Дуже схожі".

Знай.uа писав, Добкін пішов по стопах Кернеса і отримав "по шапці" від львів'ян: "у туалеті повісь".