У столиці правоохоронці перекрили метро, а точніше станцію "Хрещатик". Відтак, сталося це через, можливе, замінування київської підземки. Про це йдеться на сайті Київського метрополітену.

Як відзначається, заблокували частину метро через дзвінок невідомого, який повідомив, що станцію "Хрещатик" заміновано.

Станція метро "Хрещатик", Уніан
Станція метро "Хрещатик", Уніан

"Увага! Станцію "Майдан Незалежності" і пересадку на станцію "Хрещатик" зачинено на вхід та вихід. Надійшов анонімний дзвінок про мінування! Інформація про відкриття станції буде опублікована одразу після завершення перевірки", - йдеться в повідомленні.

Наразі правоохоронці вже проводять там перевірку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в Києві впроваджують у систему громадського транспорту електронний квиток. З цього приводу для жителів і туристів столиці приготували відео-інструкцію, в якій є відповіді на найчастіші питання про е-квиток.

Як повідомляв Знай.uа, у столиці пасажири муніципального транспорту отримали можливість відслідковувати переміщення маршруток і тролейбусів у режимі реального часу. Відповідний сервіс запустив сайт «Київпастрансу».

Також йшлося про те, що нещодавно Київський метрополітен оприлюднив фотографії будівництва нової станції на Виноградарі.