В авіакатастрофі під Тегераном загинули 11 українців. Із причин катастрофи літака "МАУ" під Тегераном прибрали слова про можливу аварію двигуна.

Разом з тим із заяви зникло, що версія з терактом виключена. На місці моторошної трагедії досі працюють експерти, які досліджують всі деталі загибелі майже двох сотень людей.

Аварія літака МАУ, фото з вільних джерел
Аварія літака МАУ, фото з вільних джерел

"Інформація щодо причин авіакатастрофи з'ясовується комісією. Будь-які заяви щодо причин аварії до рішення комісії не мають офіційного характеру", - йдеться в заяві тепер.

Авіакатастрофа в Ірані
Авіакатастрофа в Ірані

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зазначимо, раніше повідомлення посольства України в Ірані звучало так: "За попередньою інформацією, літак розбився внаслідок аварії двигуна через технічні причини. В даний час версія теракту або ракетної атаки виключається".

Нагадаємо, що нещодавно президент Ірану Хасан Рухані визнав провину своєї країни в катастрофі українського літака біля Тегерану.

Як повідомляв портал Знай.uа, США передали Зеленському дані по авіакатастрофі.

Також портал Знай.uа писав, що держсекретар США Помпео в ході телефонної розмови з президентом Зеленським запропонував Україні допомогу в розслідуванні авіакатастрофи літака МАУ в Ірані.