Супермаркет мережі "Сільпо" потрапив у дуже гучний скандал. Так, цього разу у Мелітополі місцева жителька придбала у магазині молочний батончик, але з "сюрпризом" всередині. Відповідний допис з'явився у Facebook-спільноті "Мелитополь. Отзывы о заведениях".

Відтак, за словами жінки, вона придбала у магазині молочний батончик з яким все було гаразд, і з терміном виготовлення також, однак він всеодно виявися зіпсований.

"Купила сирок в Сільпо, шов центрі. Почала їсти і виявила цвіль, але термін придатності до 18.01.20! Це виходить, що молочну продукцію в цьому магазині неправильно зберігають. Як так вийшло, що продукт зіпсований? На фото добре видно і терміни, і цю ж цвіль, якою покритий сирок і глазур", - написала вона.

Наразі в коментарях радять потерпілій звернутися в магазин і розібратися з ситуацією.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, курка-мутант і ковбаса з пір'ям: супермаркет назавжди відбив апетит покупцям, бридкі кадри

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сільпо "начинив" цукерки бридкою живністю: приголомшений покупець поділився "смакотою", фото

Також Знай. ua писав, що супермаркет "Сільпо" прославився "живою начинкою" на всю Україну.