Стало відомо, що в Умані компанія з 30 чоловік напала на групу євреїв, які перебували неподалік від могили рабина Нахмана. Про це повідомляє Yeshiva World News.

Євреї

Так, за словами одного зі свідків, цей інцидент стався вночі в п'ятницю, 10 січня, після словесного конфлікту між місцевим жителем і одним з євреїв. До того ж, він стверджує, що українці були озброєні ножами і палицями.

"Це розпочалося з незначного спору між одним з місцевих українців і євреєм. Українець, який брав участь у спорі, закликав своїх антисемітських друзів прийти і побити євреїв", - розповів єврей, який проводив Шаббат в Умані.

Він додав, що копи, які прибули на місце події, не надали належної допомоги євреєм.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Євреї

В результаті даного інциденту 4 людини були госпіталізовані.

Нагадаємо, що в одеському гуртожитків під час святкування Різдва 38-річний чоловік підірвав гранатою своїх сусідів і спробував втекти.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Деснянському районі Києва на вулиці Оноре де Бальзака, стався конфлікт зі стріляниною. В результаті постраждав киянин.

Також портал Знай.ua писав, що в міському рагсі Чернівців стався неприємний інцидент – начальник установи почала конфлікт з молодою парою, яка прийшла подавати заяву на реєстрацію шлюбу.