Виховання за допомогою сили та крику показали всім українцям. В Одесі працівниця школи, аби приборкати підлітка, спочатку підвищувала голос, а потім грубо смикала його за руку, щоби хлопець не хотів йти у вбиральню. Про це йдеться у повідомленні телеграм-каналу Новини Країни+ 💛.

Осатаніла вчителька зі злості накинулась на школяра - шарпала його на всі сторони і попутно щось кричала. Приголомшений школяр не знав, що йому робити, куди бігти і звідки чекати порятунку.

"Вчителька в Одесі побила дитину 🤯. Учень хотів в туалет, вчитель не випустила. Хлопець встав та вийшов з класу. Жінка вибігла слідом за ним і, власне, підсумок ви бачите на відео. Заяву в поліцію вже написано", - йдеться у повідомленні.

Школа, фото: Полтавщина
Школа, фото: Полтавщина

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Знущання над дитиною зафільмувала жителька сусіднього зі школою житлового будинку та виклала відео в соцмережі. У місті здійнявся неабиякий скандал. Українці теж шоковані насиллям у школі. Навіть страшно за дітей.

Нагадаємо, раніше львівських школярів частують круасанами у обмін на щоденники: Бандера б зацінив.

Як повідомляв портал "Знай.ua", поголені голови, форма СС і травля газом: діти показали скандальну виставу про в'язнів Освенцима.

Також "Знай.ua" писав, кращі з найкращих у світ: українські школярі підкорили Японію на олімпіаді з математики.