В один момент антимонопольний комітет заявив, що нові ціни пального не достатньо обґрунтовані, у через це вони мають наміри провести своє власне розслідування.
Повідомляється на сайті MMR.

Також почали стверджувати, що провірки та подібні розслідування позитивно вплинули на зменшення цін за паливо. Раніше за врегулювання ціни виступав і президент України Володимир Зеленський.

Як висновок, державна служба статистики виставила на сайті дані про середньо статистичні ціни споживачів на товари та послуги по Україні за підсумками минулого 2019 року.
Про це повідомляє MMR з посиланням на Держстат.

Саме за даними їх відомства, стало відомо, що в середньому проїзд у міському транспорті за рік подорожчав на 15,9% – з 4,4 грн до 5,1 грн

Але при цьому ж:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

- бензин А-95 подешевшав за рік на 7,7% до 28,1 грн за літр,

- бензин А-92 на 7,9% до 27,0 грн.

-скраплений газ подешевшав на 13,8% – до 12,5 грн.

І якщо ситуація з бензином на ринку може протриматися, то вже ходять чутки, що у 2020 році ціни на газ для автотранспорту можуть зрости.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли декілька порад допоможуть вам заощадити на паливі.


Як повідомляв портал "Знай.ua", влада підготувала українським автолюбителям новий сюрприз — у цьому році значно збільшили розмір податку на автомобілі.


Також "Знай.ua" писав, що Українці масово відмовляються від бензину і переробляють свої авто під систему LPG-газу.