Правоохоронці затримали ще одного підозрюваного у вбивстві Аміни Окуєвої і замаху на життя Адама Осмаєва.

Вранці 15 січня правоохоронці затримали ще одну людину з групи із семи осіб, яких офіційно називають причетними до вбивства Окуєвої і замаху на життя Осмаєва. Затриманого звати Андрій Кравченко. Про це "Слідство.Інфо".

Зазначається, що зтримання відбулося неподалік від будинку підозрюваного. Наразі невідомо, чи оголосили йому підозру.

У прокуратурі і поліції Київської області підтвердили факт затримання Кравченка, однак зазначили, що це пов'язано з іншим злочином, який, на думку слідства, здійснила група осіб, причетна до розстрілу Окуєвої.

За словами керівника пресслужби поліції Київської області Миколи Жуковича, мова йде про вбивство київського підприємець в 2014-му році. Деталі Жукович не повідомив.

Зазначається, що затриманий Андрій Кравченко є також одним з семи підозрюваних у вбивстві директора компанії Caparol Павла Зможного, яке відбулося в 2016 році, а також - начальника відділу реклами київського метрополітену Павла Миленького.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Напередодні суд обрав запобіжний захід іншому фігуранту цих розслідувань — Ігорю Редькіну. Його взяли під варту за підозрою у вбивстві Аміни Окуєвої і замаху на життя її чоловіка.

Нагадаємо, Аваков повідомив про затримання підозрюваного у резонансному вбивстві учасниці бойових дій на Донбасі Аміни Окуєвої.

Як повідомляв портал Знай.ua, військову лікарку і учасницю бойових дій на Донбасі Аміну Окуєву вбили 30 жовтня 2017 року.
Акуєву розстріляли в машині, у якій вона їхала разом зі своїм чоловіком Адамом Осмаєвим. Осмаєв теж воював на сході України в складі українських військ. Під час нападу на їхнє авто він отримав поранення.

Також Знай.ua писав, у Києві з'явиться вулиця Аміни Окуєвої