Буває, що користувачі мережі знаходять відеозаписи, де патрульні поліцейські затримують водіїв авто. Як правило, це викликає обурення у глядачів. Однак, в більшості випадків люди не знають, що ж сталося до цього і вірять лише тому, що побачили на екрані.

Так, в мережі опублікували відео, де київські патрульні силою дістають водія Mazda і надягають на нього наручники. Українські журналісти розповіли повну історію і описали, як "зародився" конфлікт, який залишився поза об'єктивом камери. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Поліція, Інформатор
Поліція, Інформатор

В правоохоронних оргнаных розповідають, що 18 січня в українській столиці за адресою вулиця Микільсько-Слобідська, 4в патрульні зупинили автомобіль Mazda, який порушив правила дорожнього руху. На водія склали постанову за порушення розмітки. Чоловік, який був за кермом автомобіля, спочатку послав поліцейського на три букви, після цього вдарив його і спробував виїхати. Коли водій рушив, то він наїхав патрульному на ногу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

З цього моменту і почалася зйомка відео очевидцями, яке вже з'явилося в інтернеті. Патрульні силою витягли водія з салону машини, повалили його на землю і одягли на нього наручники. На допомогу прибули ще кілька екіпажів патрульних. Постраждалого копа госпіталізували до лікарні. На відео можна побачити, що він кульгає. Попередньо, у нього розрив зв'язок. На місці працює слідчо-оперативна група, яка з'ясовує подробиці. Правова кваліфікація події буде дана пізніше.

Нагадаємо, Усик без пафосу потрапив в "лапи" копів на своєму Lexus.

Як повідомляв Знай.uа у Києві взяли на гарячому ексглаву ДАІ: п'яний полковник творив мерву на дорозі.

Знай.uа писав, просто на очах у перехожих: п'яна дівчина показала поліцейським свій "заборонений плід", фото.