З часом дешевшають усі автівки, але деякі роблять це швидше за інші. Про те, які авто втрачають в ціні найшвидше, повідомляє портал “ТвояМашина”.

Очолює рейтинг італійське авто класу “С” Fiat Tipo в кузові “універсал”. В Британії за три роки після купівлі такої новою, вона втрачає понад три чверті своєї вартості. Трохи повільніше дешевшає компактний хетчбек Peugeot 308 Tech Edition — він за три роки втрачає 73.17 відсотків вартості.

Peugeot 308, carcoops
Peugeot 308, carcoops

Серед мінівенів найшвидше втрачає в ціні SsangYong Turismo MPV, який знаходиться на третьому місці загального рейтингу — 73.8 відсотки вартості за три роки. А четверте місце посідає Audi A8 Quattro, який одночасно дешевшає найшвидше серед седанів бізнес-класу — на 72.29 відсотки за три роки експлуатації.

А замикає першу п’ятірку міський компактний хетчбек Peugeot 108 Allure. Він після трьох років втрачає 72.03 відсотки своєї ціни.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадуємо, що з 1 січня 2020 року в Україні запрацювали нові правила дорожнього руху, які враховують збільшення популярності електромобілів.

Як повідомляв портал Знай.ua, популярність євроблях добігає кінця, в Україні стали більше купувати нові авто.

Також Знай.ua писав, про те, що за минулий 2019 рік обсяги продажів електромобілів Tesla зросли вдвічі у порівнянні з 2018 роком.