За минулий рік обсяги продажу нових авто в Україні знизились майже на 3 відсотки, повідомляє портал “UBR”.

Як повідомляється, при цьому в грудні 2019 року українці придбали на 28 відсотків нових машин більше, ніж у грудні 2018 року. Загалом за останній місяць минулого року були придбані півтори тисячі нових машин.

Автосалон, BBC
Автосалон, BBC

Серед брендів лідером за продажами за минулий рік є французький виробник Renault – майже 2.5 тисячі нових автівок цього бренду з’явились на дорогах України у 2019 році. Майже на тисячу машин відстав італійський виробник FIAT, а замкнув першу трійку американський бренд Ford, який відстав від італійців трохи більше, ніж на 500 автівок.

А до першої п’ятірки ввійшли також німецький Mercedes-Benz та французький Pegeot.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадуємо, що за минулий рік обсяги продажів електромобілів Tesla зросли вдвічі у порівнянні з 2018 роком.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили фото майбутнього флагмана 2020 року OnePlus 8 Lite. Інсайдери впевнені, що це бюджетна модифікація потужного смартфона, який покажуть вже на початку 2020 року.

Також Знай.uа писав про найбільш очікувані ігри у січні 2020 року. Ці ігри допоможуть геймерам провести зиму весело.