Погода в Україні у четвер, 23 січня, буде з дощем і мокрим снігом в усіх регіонах. Температура повітря по усій території країни не поніжить українців. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Погода, фото скріншот з facebook

Так, за прогнозом синоптика, атмосферний фронт північного циклону завтра, 23-го січня, поступово зменшить свій вплив на Заході та Півночі Україні і тому вдень там опадів суттєвих не буде.

"Дощ та мокрий сніг найбільш ймовірними очікуються у східних областях, у центральній частині та місцями на Півдні", - зауважує Діденко.

Погода, фото скріншот з facebook

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За словами Наталки Діденко, північно-західний вітер ще втримається поривчастим, до сильного. Температура повітря передбачається без особливого поділу на ніч та день, протягом доби близько нуля, хіба в Карпатах вночі до -3-8 градусів.

У Києві синоптик прогнозує найближчої ночі невеликий мокрий сніг, завтра вдень припинення опадів. Вітер північно-західний, 7-12, місцями сильні пориви 15-18 м/с.

"Не затримуйтесь під старими гіллястими деревами, білбордами та конструкціями температура повітря вночі та вдень близько нуля. Кому буде холоднувато, потепління - у кінці поточного та на початку наступного тижня. Не жарт", - підсумовує синоптик.

Нагадаємо, що всі знаки Зодіаку в січні потраплять під вплив енергетики войовничого Марса і це призведе до багатьох до правильного і переможного шляху.

Як повідомляв портал Знай.ua, у православному церковному календарі 5 січня є днем вшанування пам'яті святого Феодула і з ним ще 9 мучеників.

Також портал Знай.ua писав, що необхідно зробити свято 5 січня, яке відзначали ще наші предки.