Вранці 17 січня у Києві та інших містах України зафіксовано густий туман. Відзначається, що видимість становила всього 200-500 метрів, що дуже ускладнило ситуацію для автомобілістів.

У мережі українці розміщували містичні фотографії з Києва, Луцька, Здолбунова та Ірпіня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повітря над Києвом знову перетворився в отруйну суміш диму, чадного газу та туману – зміг. У зв'язку з цим мешканців столиці закликали не використовувати особисті автомобілі без особливої необхідності.

Наголошується, що столична Центральна геофізична обсерваторія імені Срезневського зафіксувала підвищену концентрацію шкідливих речовин в повітрі над Києвом.

У КМДА нагадали, що знизити кількість чадного газу в повітрі допоможе тільки обмежене використання особистого автомобільного транспорту: киян закликають пересісти на метро, трамваї та тролейбуси. Особливо сильно це впливає на якість повітря в години пік, коли автомобільний рух у столиці стає в рази активніше.

Нагадаємо, літак Wizz Air потрапив у небезпечну ситуацію над Києвом.

Як повідомляв Знай. ua, киян попередили про небезпеку, завислого в повітрі над столицею.

Також Знай. ua писав, що столична влада закликає українців відмовитися від машин.