У четвер, 23 січня, в Україні буде волога погода. Так, мокрий сніг пройде на Сході, в Центрі та Півдні країни.

Температура повітря вдень не опускатиметься нижче нуля. Зате на Півночі і Заході країни опадів не очікується, оскільки циклон зменшить там свій вплив.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

В цей день синоптик прогнозує поривчастий північно-західний вітер зі швидкістю 12 м/с.

У Києві у четвер очікується невеликий мокрий сніг, а завтра вдень припинення опадів. Вітер північно-західний, місцями сильні пориви 15-18 м/с.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Атмосферний фронт північного циклону завтра, 23-го січня, поступово зменшить свій вплив на Заході та Півночі Україні і...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 22 januari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

23 січня вшановується пам'ять святителя Григорія, єпископа Нісського. Якщо у цей день буде іній на деревах і стогах, то літо буде мокре і холодне. Якщо вітер дме з півдня - літо буде грізне. Якщо наші пращури у цей день спостерігали іній, то вірили, що 15-16 липня буде дощ.

погода на 23 січня, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптик розповів, чого чекати українцям від погоди взимку і влітку 2020-го.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леонід Горбань попередив, що до середини березня триматимуться сильні морози. В Україні весна буде морозною.

Також портал Знай.uа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.