На економічному форумі в Давосі відзначився українець, який із порушенням припаркував авто під "Українським домом" і отримав за це штраф.

Про бізнесмена, який записався в "герої парковки" в Давосі, розповіло "Радіо Свобода".

21 січня у швейцарському курортному містечку Давос розпочався 50-й Всесвітній економічний форум. У той час, як на форумі обговорюють світові проблеми та їхнє вирішення, дехто з українців відзначився штрафом за неправильне паркування

Так, бізнесмен з України поставив свій джип Toyota просто на тротуарі і безтурботно розповідав на камеру, що приїхав на авто просто з Києва і про те, хто приїхав разом із ним на форум.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А коли журналісти звернули увагу, що на склі його авто вже з'явився виписаний місцевою поліцією штраф у 120 швейцарських франків (близько 150 євро), чоловік спокійно відповів, що нічого страшного.

"Мати чесна! Зараз підемо платити. Ну нічого страшного, що ж робити. Приїхали, побачили, а тут ось як. Ми тут тиждень вже, нічого не порушували, просто так вийшло, що сьогодні залишили тут машину", – спокійно пояснив водій.

Нагадаємо, автоледі підшофе показала ″клас″ на парковці, розтрощивши 5 машин

Як повідомляв портал Знай.ua, ексглава ДАІ влаштував п'яний форсаж в Києві

Також Знай.ua писав, в Одесі люди близько двох годин переставляли машину жінки, яка своєю парковкою блокувала рух трамваїв.